veldshop

De eerste totaalleverancier voor zowel de professional als de particulier die zich met natuur & ecologie bezighoudt. Optiek, waadpakken, batterijen, petrischalen en nog veel meer. U kunt hier terecht voor veldmaterialen voor vleermuisonderzoek, zoals een zaklamp, hoofdlamp, batdetector, warmtebeeld camera en nog veel meer.

 

 

 Bionet klein

Bionet Natuuronderzoek is het eenmansbedrijf waaronder René Janssen kleine en grootschalige natuuronderzoeken uitvoert. Deze projecten kennen verschillende opdrachtgevers en staan in het teken van het verkrijgen van meer ecologische kennis van de doelsoorten, beschermingsdoelstellingen, Natura 2000, milieuvraagstukken danwel de Flora-en Faunawet in binnen- en buitenland.

 

 apodemus 

Gefascineerd door vleermuizen! Daarom wil Apodemus graag goed onderzoek ondersteunen. Wij willen dat u het maximale uit uw veldwerk kunt halen. Onze service en eigen producten dragen daaraan bij. Veldwerk gaat immers nooit precies zoals u het gepland hebt. Zojuist een project gegund gekregen en snel specifieke apparatuur nodig? Met spoed een vervangende batdetector nodig? Of heeft u een technische vraag over hoe één van de apparaten het best in het veld te gebruiken is? U kunt terecht bij Apodemus field equipment. Via de webshop worden high end veldmaterialen voor vleermuisonderzoek verkocht, zoals batdetectors, een verwarmde vleermuiskast, een bat lure en vleermuis tel-apparaten.

 

 bsr 

BSR is een zelfstandige professionele organisatie die opdrachten aanneemt in het hele land. Stedelijke ecologie vormt een belangrijke specialisatie, maar ook het buitengebied behoort tot het werkterrein. bSR is een kleine organisatie met gespecialiseerde medewerkers met een brede ecologische kennis. We hebben een breed kennisnetwerk en kunnen daardoor effectief en geheel toegespitst op de vraag van de opdrachtgever opereren.