Sponsor

 

veldshop

De eerste totaalleverancier voor zowel de professional als de particulier die zich met natuur & ecologie bezighoudt. Optiek, waadpakken, batterijen, petrischalen en nog veel meer. U kunt hier terecht voor veldmaterialen voor vleermuisonderzoek, zoals een zaklamp, hoofdlamp, batdetector, warmtebeeld camera en nog veel meer.

 

 apodemus logo def 

Gefascineerd door vleermuizen! Daarom wil Apodemus graag goed onderzoek ondersteunen. Wij willen dat u het maximale uit uw veldwerk kunt halen. Onze service en eigen producten dragen daaraan bij. Veldwerk gaat immers nooit precies zoals u het gepland hebt. Zojuist een project gegund gekregen en snel specifieke apparatuur nodig? Met spoed een vervangende batdetector nodig? Of heeft u een technische vraag over hoe één van de apparaten het best in het veld te gebruiken is? U kunt terecht bij Apodemus field equipment. Via de webshop worden high end veldmaterialen voor vleermuisonderzoek verkocht, zoals batdetectors, een verwarmde vleermuiskast, een bat lure en vleermuis tel-apparaten.

 

  elsken ecologie

Elsken Ecologie is een onafhankelijk ecologisch advies- en onderzoeksbureau werkend vanuit Noord-Holland, op Terschelling en landelijk actief.
Elsken Ecologie levert een breed scala aan groene diensten voor particulieren, bedrijven en overheden in de randstad en daarbuiten in zowel Noord-Holland als alle andere provincies. Wij verzorgen onder andere ecologische quickscans en natuurtoetsen, ecologische begeleidingen en inventarisaties ten behoeve van bijvoorbeeld beheer, BREEAM certificeringen en de subsidie regeling natuur en landschap, de snl.

 

 

 

De VLEN is een werkgroep voor en door vrijwilligers. Wij zetten ons in voor de bescherming van vleermuizen in Nederland. Lidmaatschap van de VLEN is gratis. Daarom zijn wij voor het uitvoeren van onze activiteiten, zoals het onderhoud van de website, het maken van de Nieuwsbrief, en het organiseren van de VLEN-dag en de Nacht van de Vleermuis, geheel afhankelijk van sponsoring en donaties.

Wilt u een bijdrage leveren aan ons doel, het geven van voorlichting over vleermuizen en het beschermen van vleermuizen, dan kunt u een bedrag overmaken op rekeningnummer NL26INGB0000203737 t.n.v. Zoogdiervereniging, met daarbij duidelijk vermelden 'gift VLEN'.

 

Voor bedrijven is het mogelijk om sponsor van de VLEN te worden. Wij bieden de volgend mogelijkheden (Neem voor deze mogelijkheden contact op met de VLEN (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) :

Platina

Minimaal €1000
U wordt sponsor van de VLEN-dag; uw logo wordt geplaatst op de aankondiging en indien gewenst kunt u een banner met uw bedrijfsgegevens in de zaal zetten. Indien gewenst kunt u tijdens de vlendag een marktkraam neerzetten en/of een korte lezing verzorgen. Verder wordt uw logo een jaar lang, inclusief link, geplaatst op www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een hele pagina geplaatst.
In plaats van sponsoring in geld, is het voor een Platina sponsorschap ook mogelijk dat u zelf een zaal ter beschikking stelt waarin de VLEN-dag plaats kan vinden.***

Goud

minimaal €750,-
U wordt sponsor van de VLEN-dag; uw logo wordt geplaatst op de aankondiging en indien gewenst kunt u een korte lezing verzorgen. Verder wordt uw logo een jaar lang, inclusief link, geplaatst op www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een hele pagina geplaatst.

Zilver

minimaal €500,-
Uw logo, inclusief link, wordt een jaar lang op onze websites www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl geplaatst. Ook wordt in ieder nummer van de VLEN-nieuwsbrief (2 of 3 nummers per jaar) gedurende één jaar een advertentie van een halve pagina geplaatst.

Brons

minimaal €250,-
een keuze uit de volgende mogelijkheden:
• Een advertentie van een halve pagina in de VLEN-nieuwsbrief gedurende een heel jaar,
• Plaatsing van uw logo op onze websites www.vleermuis.net en www.nachtvandevleermuis.nl

Koper

 minimaal €50,- of gelijkwaardige hulp aan VLEN (in overleg)
• stand op VLEN-dag

Alle opties samengevat in een tabel

  Koper Brons  Zilver  Goud  Platina 
 stand op VLEN-dag x        
 advertentie halve pagina of logo op website     x      
 advertentie halve pagina      x  x  x
 logo op website      x  x  x
 reclame tijdens VLEN-dag + lezing        x  x
 reclame + stand + lezing tijdens VLEN-dag          x

 *** VLEN-dag: Een locatie voor de VLEN-dag moet geschikt zijn voor minimaal 120 personen. Daarnaast moet een kleine kantine aanwezig zijn om koffie en thee te bereiden of moet er de mogelijkheid zijn om ter plaatse thee, koffie en broodjes te bestellen. Omdat onze leden uit alle delen van het land komen, geven we de voorkeur aan een locatie centraal in Nederland, goed bereikbaar met het openbaar vervoer.