Door de Corona-pandemie was het dit jaar onmogelijk een VLEN-dag te organiseren. Jammer, want het is altijd gezellig om elkaar te zien en ervaringen uit te wisselen. Om toch wat kennis te delen komt de VLEN daarom met een serie informatieve online avondlezingen over vleermuisbescherming- en onderzoek in Nederland: de VLEN-avonden.

De eerste VLEN-avond vindt plaats op vrijdagavond 20 november. Marco Snijder en Wiegert Steen trappen de avond af met een presentatie over hun observaties bij een kraamkolonie Laatvliegers: Jaarrond activiteit rondom kraamverblijfplaats Laatvlieger. Daarna worden zij opgevolgd door Kamiel Spoelstra. Hij gaat een verhaal houden met als titel:“Licht en vleermuizen - Over de effecten van nachtelijk licht op vleermuizen, en hoe deze afhangen van het spectrum”. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van enkele vragen.

Wiegert.jpgKamiel.jpg

 

Details

De VLEN-avonden vinden allen plaats op de vrijdagavond van 20:00 uur tot ongeveer 21:30 uur. Deze zijn gepland op 20 november, 4, 11 & 18 december
De al aangemelde leden zullen het programma ook gemaild krijgen. Wanneer je je een presentatie wil houden, kun je ons dat melden. 

Deelname is gratis, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De VLEN-avonden zijn te volgen via ZOOM (installeren is niet nodig). De link wordt de deelnemers per mail toegezonden.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.