Suriname

Lees meer
15 jaren 8 maanden geleden #124 door Huub Vlemmix
Suriname werd gestart door Huub Vlemmix
hallo allemaal,

Over een tijdje ga ik voor een paar weken naar suriname om m'n vriendin (Inge) op te zoeken die daar bezig is met vrijwilligerswerk voor de Kennedy stichting (zie voor meer info hun eigen site www.geefgehoor.tk )

Nou vraag ik me af of iemand van jullie tips heeft mbt vleermuizen. Nou kan ik daar natuurlijk een jungle tour gaan doen maar dat is ontzettend duur.
Ik verblijf in Paramaribo. Weet een van jullie misschien wat meer over de vleermuissoorten in die omgeving en hun piekfrequenties. Uiteraard zou het leuk zijn om vampiervleermuizen te zien! :laugh:
Op internet kom ik verschillende gegevens tegen ... op de ene site hebben ze het over 65 soorten en op de andere over ca 100 soorten in heel suriname.
Andere natuur tips zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Eventueel mag je ze ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
alvast bedankt

groet'n

Huub

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Moderators: Saskia RoselaarRene JanssenCarolienMarga van der TolErik KorstenvleermuisMaarten BreedveldBernard van Duijnenbernadette van NoortCarlo Wijnenjip_geluid_mod
Gemaakt door Kunena