Forumregels

Door te posten op dit forum, ga je automatisch akkoord met de volgende regels:

  1. Heb respect voor de medemens; laat ze in hun waarde en wees niet onnodig kwetsend of storend tegenover anderen. Staat een post jou niet aan, reageer dan op een nette manier of meld het aan één van de moderators met je reden, zodat zij actie kunnen ondernemen. Sta open voor kritiek, dat gebeurt in een openbaar forum. Bij schelden, discrimineren en illegale informatie enz. onderneemt de moderator actie, niet jij! Veroorzaak geen onrust in het forum, voorkom onruststokerij en ga er nooit in mee.
  2. Gebruik één nickname, registreer dus niet een tweede maal onder een andere naam. Bedenk een logische nickname en geen wirwar van letters. Dit maakt het voor iedereen makkelijker om te zien wie wat zegt.
  3. Probeer zoveel mogelijk on-topic te blijven in een topic. Als je het toch ergens anders over wilt hebben maak daarvoor dan een nieuw topic aan of voer deze gesprekken via andere wegen (chat, e-mail , telefonisch, etc.).
  4. Dubbel posten, oftewel hetzelfde bericht in meerdere subfora tegelijk posten, is niet de bedoeling.
  5. Alle posts zijn de verantwoordelijkheid van de poster, het forum draagt geen enkele verantwoordelijkheid over wat een persoon post. Voel je je gekrenkt door een post, neem dan contact op met een moderator.
  6. Een quote is bedoeld om op een bericht te reageren als er al meerdere replies tussen staan, zo is veel duidelijker waar je precies op reageert. Zorg dat je zo veel mogelijk uit de quote verwijdert zodat alleen de zinnen blijven staan waar je op reageert. 
  7. Handtekeningen zijn toegestaan; maximale grootte van het plaatje 400x80 pixels en 1 regel tekst. 
  8. Het plaatsen van 18+ content is NIET toegestaan in verband met minderjarige forumbezoekers.
  9. Wanneer je twijfelt over de inhoud van je bericht is het verstandig dit eerst door een moderator te laten keuren. Zo voorkom je dat er ongewenste zaken op het forum komen, met de bijbehorende waarschuwingen.

Deze regels zijn er om het forum netjes, schoon, informatief en vooral leuk te houden. 

We hopen dan ook dat iedereen naar deze regels leeft en dat we zo min mogelijk hoeven bij te sturen. 


Groeten, 

"Vleermuis.net" crew